avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Taxe inchiriere
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Taxe inchiriere

am o masa de biliard pe care o " inchiriez " pe un interval de 1/2/ etc ore , cunoscutilor , si le mai ofer o doza de suc putin peste pretul de supermarket, pe luna am un profit de aproximativ 1500 de roni , in cazul de fata, ce ar trebui sa fac sa nu primesc vreo acuzare , trebuie infintat ceva (s.r.l.) sau sa platesc vre o taxa? e ilegal ce fac ? in cel mai rau caz ce as putea pati ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 03:18, 30 Decembrie 2011
Eu nu inteleg termenul acesta "afacere de familie". :sorry: Unde inchiriati masa de biliard?:-/
masa e in casa mea , daca cineva vrea sa joace o ora sau doua biliard imi ofera mie o anumita suma de bani... afacere de familie am pus in ghilimele pt ca nu stiu cum pot sa numesc exact aceasta " afacere "
Ultima modificare: Joi, 29 Decembrie 2011
trema89, utilizator
Daca unul din prieteni este mai "binevoitor" sau are vreo cunostinta careia i-a povestit acest lucru, s-ar putea sa aveti probleme. Sunt considerate venituri incasate cu intentia de a frauda statul. Adica nu platiti impozite ca ceilalti contribuabili. Da, este ilegal ceea ce faceti.

Puteti infiinta un SRL. Nu stiu care este statutul juridic al unei societati cu un astfel de profil de activitate.

Ultima modificare: Vineri, 30 Decembrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am luat un credit în valoare de 30000 £, am achitat din el 2300 £ dar trebuie să mă întorc în țară definitiv. ce aș putea păți, ținând cont de faptul că nu am nimic pe numele meu? Butzy Butzy Buna ziua,am o intrebare pentru dvs.,am luat un credit in valoare de 30000 £ si am achitat din el 2300£....\"problema\" este ca trebuie sa ma intorc in tara ... (vezi toată discuția)
Camera cu sediu de asociatie de proprietari nicola mihaela nicola mihaela :la parterul blocului este o camaruta 7mp care pe doua laterale se invecineaza cu o familie X iar deasupra cu familia y. Acolo in acte este sediul de ... (vezi toată discuția)
Buna pot sa cer marirea pensiei intretinere minor fara sa am ... Zifrumoasa Zifrumoasa Buna Pot sa cer marirea pensiei intretinere minor fara sa am un avocat?ce ar trebui sa fac in caz ca este posibil? In momentul acesta nu am loc de munca si ... (vezi toată discuția)