avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale organizare concurs....
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

organizare concurs....

Va salut!
As dori sa organizez un concurs pe plan international , cu premii in valoare de peste 100.000 E ce ar avea principala sursa de informare si de participare internetul (un web site), iar modul de participare este plata unei sume de bani + o intrebare. De pe urma acestui concurs imi doresc sa scot un venit .
Intrebari: 1.Trebuie sa infiintez ofirma? 2. Ce obiect de activitate trebuie sa aibe? 3.Imi trebuie aprobat regulamentul , daca da de catre cine? 4.De unde pot lua o comisie autorizata pentru extragere?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Bună ziua, dacă organizatorul (firmă - srl) unui concurs nu ... alexei2020 alexei2020 Dacă organizatorul (firmă - srl) unui concurs nu respectă regulamentul oficial al concursului ce se poate întâmpla? Poate fi tras la răspundere? Unde mă ... (vezi toată discuția)
Organizare tombola cristianlog cristianlog Apelez la sprijinul dumneavoastră în următoarea situație: Doresc să înființez un SRL cu activitate principală \"comerț ambulant\", ... (vezi toată discuția)
Concurs online gratuit, de cultura generala, cu premii in bani mirreelyminella mirreelyminella Buna ziua, as dori sa stiu, ce anume este necesar din punct de vedere legal (ce lege reglementeaza asa ceva), pentru a organiza exclusiv online, un concurs de ... (vezi toată discuția)