avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale certificat fiscal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

certificat fiscal

stie cineva pt sector 1 unde se elibereaza un certificat fiscal, inainte era pe calea grivitei la impozite si taxe dar vad ca s-au reorganizat si mai sunt 2 casierii.

multumesc
Cel mai recent răspuns: CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 , Traducator autorizat 16:37, 29 Decembrie 2011
Serviciul care isi desfasura activitatea in sediul din piata Amzei a fost reorganizat si redistribuit la alte sedii
Vedeti ca exista sectia de la Piata Amzei de langa Crucea Rosie Internationala,acea din Baneasa
Puteti incerca si la sectia de pe str Roma
am facut cerere, copie buletin, si am platit tx, va multumesc f mult tuturor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se platesc taxele de timbru judiciar? cosmincebuc cosmincebuc Buna ziua, va rog sa imi spuneti unde se platesc taxele de timbru judiciar in situatia urmatoare: (avand in vedere ca nu se mai platesc pentru toate sectoarele ... (vezi toată discuția)
Arhive carti de munca cirnu72 cirnu72 Buna ziua,locatia arhivei IMEB de unde pot scoate o adeverinta cu grupa de munca ? (vezi toată discuția)
Roba avocat lori2007 lori2007 Buna seara! Imi puteti spune, va rog, de unde pot achizitiona roba si care ar fi costul aproximativ al acesteia? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)