avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... cat platim ca PFA contrubutia la CAS pensii din 2012?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

cat platim ca PFA contrubutia la CAS pensii din 2012?

Buna ziua,

stie cineva ce modificari aduce codul fiscal in 2012 referitor la plata contributiei la pensii pentru pfa-uri?

Cel mai recent răspuns: ContSters86219 , utilizator 18:31, 31 Decembrie 2011
33 la suta pentru cas, 6,5 la suta pentru cass,16 la suta pe venit
marcelaniculita a scris:

Buna ziua,

stie cineva ce modificari aduce codul fiscal in 2012 referitor la plata contributiei la pensii pentru pfa-uri?

Nu va fi nici o modificare, era ca p'aci :tomato:
www.avocatnet.ro/content/for...
Contributia la pensie ramane 31.3% si contributia individuala de asigurari de sanatate 5,5%.
Sarbatori fericite si LA MULTI ANI!
L.C.
in proiect era specificat ca pfa-ul va plati 31,3% cas pensii din venitul net....si nu 222 lei cum am platit in 2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contribuþia la fondul de pensii pentru traducãtorii pfa albalbalb albalbalb Bine v-am gasit! Inteleg din mesajele citite, ca, daca ma inregistrez ca societate individuala sau chiar ca PFA, ar trebui sa platim lunar 222 lei la stat ... (vezi toată discuția)
Contribuþii sociale ºi impozit în cazul traducãtorilor autorizaþi csllngy csllngy Buna ziua Am autorizatia de traducator. Am inteles ca trebuie inregistrata la finante. Impozitul se plateste in regim real. Ce se intampla cu contributiile ... (vezi toată discuția)
Pfa smartcars smartcars buna ziua, o firma mi-a oferit un job cu o conditie : sa ma plateasca ca PFA. ce taxe trebuie sa achit eu ca si PFA ? banuiesc ca exista un 16%, dar mai ... (vezi toată discuția)