avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... retrocedare teren , notificare depusa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

retrocedare teren , notificare depusa

Buna ziua! Daca am depus o notificare pentru retrocedarea unui teren, pana in 2001, se mai poate face ceva?
Mentionez ca am primit un raspuns in care eram instiintata ca terenul se alfa in proprietatea Statului dar nu am mai depus acele cereri ce trebuiau depuse pana in 2005. Am intrebat la o firma (telefonic) si au zis ca se poate. Oare?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 00:21, 31 Decembrie 2011
Deci ... notificarea a fost in baza legii 10/2001 sau a legilor funciare? Terenul este agricol sau alta categorie de folosinta?
La notificarea respectiva ati primit solutia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrocedare teren,casa demolata ili47 ili47 A fost demolata casa inainte de 1989,nu s-a mai realizat obiectivul pentru care m-i s-a luat casa si terenul. In 2001 am depus cerere pentru despagubire ... (vezi toată discuția)
Retrocedare teren pe care s-au construit blocuri nekrous nekrous Ca personana fizica, am facut o cerere de retrocedare pentru un teren de 5ha, preluat abuziv de stat, pe care acum sunt construite blocuri. Dosarul a fost ... (vezi toată discuția)
Primaria tergiverseaza emiterea unei solutii de retrocedare - legea 247/2005 Balaurul Balaurul * Nu este prima data cind autoritatile Administrative nu raspund cererilor inaintate de catre tatal meu spre Prefectura PH sau catre Primaria Cerasu - jud. PH. ... (vezi toată discuția)