avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... INTREBARE
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

INTREBARE

Am doua rezolutii de NUP , in aceeiasi cauza . Acum sunt "invitat" la tribunal in calitate de intimat-faptuitor , in aceeiasi cauza . La ce ma pot astepta ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:29, 29 Decembrie 2011
Exista posibilitatea ca partea adversa sa fi facut plangere impotriva actelor/solutiilor dispuse de procuror,plangere care urmeaza sa fie solutionata de instanta de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 plangeri nup adys98 adys98 Sunt proprietarul unui bar. In luna februarie 2011 , in localul meu ,a avut loc un scandal , cu urmatoarele consecinte : - spitalizarea ... (vezi toată discuția)
Plangere nerezolvata de primprocuror in 20 zile CORTEX CORTEX Buna ziua. Am depus plangere penala impotriva anumitor persoane. S a dat NUP. Am depus plangere in termen de 15 zile la prim procuror impotriva rezolutiei ... (vezi toată discuția)
Castig in instanta contra actelor procurorului. fara cheltuieli judiciare (?!) xuser xuser Num?r unic dosar: ............................... Înregistrat în data de: 16.12.2011 Obiect dosar: plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor ... (vezi toată discuția)