avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Decizie venita dupa 10 luni
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Decizie venita dupa 10 luni

Buna ziua ,

In luna Ian 2011 mamei mele i-a fost revizuita pensia , si i s-a modificat si gradul de invaliditate ( de la gr II la gr III ) . In cursul anului ea a incasat pensia care ii fusese stabilita pt gr II de invalid . Azi insa a primit prin posta decizia datata cu Feb 2011 in care se mentioneaza ca dreptul stabilit este de 510 lei de la 585 lei .
Spuneti-mi va rog ce se intampla acum . Trebuie sa restutuie banii ? II opreste casa de pensii esalonat ?
Ea nu a stiut ca i s-a modificat si suma , ci doar gradul..De ce a durat un an sa i se trimita acesta hartie ? E normal ?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: mirelahanganu , utilizator 21:49, 29 Decembrie 2011
Si pe mine ma intereseaza . Stie cineva sa raspunda ???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen pentru decizia de pensionare hope2007 hope2007 Sunt pensionata medical din 2007, anul trecut, in feb 2012, mi s-a modificat gradul de invaliditate , de la 2 la 3, pensia am primit-o neschimbata, si ieri, 24 ... (vezi toată discuția)
Pensia de gradul iii si gradul ii balerina balerina As dori sa stiu care este diferenta in bani intre o pensie de gradul 3 si cea de gradul 2. Stiu ca la pensia de gradul 3 ai drept de munca insa persoanei in ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie de invaliditate la modificare grad de invaliditate DraganFlorin DraganFlorin Sunt pensionar de invaliditate gr. II din anul 2011. La momentul respectiv, aveam stagiul total de cotizare realizat de 19 ani și 3 luni, stagiul de cotizare ... (vezi toată discuția)