avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract comercial
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract comercial

Buna! Ma poate ajuta cineva cu un raspuns? Daca intr-un SRL sunt doi asociati cu 50/50 din parti sociale si ambii cu calitate de administrator si semneaza un contract de prestari servicii dar doar unul din administratori il semneaza, e valabil respectivul contract? Precizez ca nu exista delegatie din partea celuilalt administrator pt a semna celalat in numele sau si nici nu este de acord cu ce a semnat celalat administrator.ce se poate face? Ii poate fi imputat respectivul contract? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 21:13, 30 Decembrie 2011
Este bine sa fie semnat de ambi asociati,tocmai pentru a evita aceste neintelegeri,care vor duce perturbarea activitati,neplata facturilor de prestari servici .etc..
trebuie vazut in statutul societatii ce scrie referitori la administratori
~ Conținut șters la cerere ~
eu personal nu sunt deloc asa de convins ca trebuie semnat de ambii administratori dar in orice caz trebuie vazut ce spune actul constitutiv si trebuie vazut ce fel de act este pentru un raspuns 100%...
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionare parti sociale si revocare administrator carmenbn carmenbn Un SRL are 2 asociati,ambii sunt si administratori numiti prin actul constitutiv.Unul din asociati doreste sa cesioneze partea sa(50%) celuilalt asociat si sa ... (vezi toată discuția)
Am o problema si nu stiu cum sa o rezolv Denisu Denisu Eu sunt unic asociat la firma mea si administrator si vreau sa pun alt administrator.Ce trebuie sa fac si cat ma costa? (vezi toată discuția)
Cesiune (cedare parti) ori revocare din functia de administrator ? NCDumitru NCDumitru Buna ziua ! In Firma ... SRL suntem 2 persoane fizice in functia de administratori si asociati cu drepturi egale (50 - 50%) Vreau sa ma retrag din acte ... (vezi toată discuția)