avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am o problema si nu stiu cum sa o rezolv
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am o problema si nu stiu cum sa o rezolv

Eu sunt unic asociat la firma mea si administrator si vreau sa pun alt administrator.Ce trebuie sa fac si cat ma costa?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 14:10, 3 Octombrie 2010
Se impune prezenta asociatului/asociatilor, a stampilei societatii si copii ale tuturor actelor societatii

Veti intocmi un dosar care va cuprinde urmatoarele acte:
Hotararea Adunarii Generale;
Act Aditional/Decizie Asociat Unic;
Act Constitutiv Actualizat;
Delegatie.
In situatia in care se va numi un nou administrator, va mai fi necesara si declaratia de administrator si specimenul de semnatura.
Mergeti la ORC ptr inregistrarea mentiunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act constituitiv sa numire primi membrii ca. revocare administrator prin act aditional la actul constitutiv actualizat?? adela05 adela05 Am un act constitutiv la un SA prin care sunt numiti primii membrii ai Consiliului de Administratie. Acum, unul din cei 5 administratori care formeaza CA este ... (vezi toată discuția)
Retragere asociat din srl cu doi asociati nina_rebegea nina_rebegea buna ziua! care este procedura de urmat in cazul retragerii unui asociat din srl cu doi asociati pe cale amiabila? am inteles ca se face un act aditional ... (vezi toată discuția)
Adaugare administrator srl geo240585 geo240585 Buna ziua, Daca ma puteti ajuta as dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru a mai adauga un administrator la un SRL si ce costuri implica. Multumesc (vezi toată discuția)