avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu

Bunz ziua sunt salariat intr-o institutie publica si pana in prezent am fost incadrat Inspector de specialitate grad II gradatia 2, clasa de salarizare 31 si am avut un salariu de 690 lei net.Acum mi -sa facut reincadrarea dupa ce am obtinut examen de promovare in grad profesional in Inspector de specialitate grad I gradatia 2, clasa de salarizare 36.Doresc sa stiu ce salariu am sa am eu dupa reincadrare cu sustinere examen de promovare. Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 21:05, 29 Decembrie 2011
Legea 285/2010:
ART. 2
În anul 2011, pentru personalul nou-încadrat pe funcţii, pentru personalul numit/încadrat în aceeaşi instituţie/autoritate publică pe funcţii de acelaşi fel, precum şi pentru personalul promovat în funcţii sau în grade/trepte, salarizarea se face la nivelul de salarizare în plată pentru funcţiile similare din instituţia/autoritatea publică în care acesta este încadrat

Deci veti avea salariul unui inspectorgr.I,gradatia II,(vechime 5-10ani)din institutia dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul in urma promovarii in grad profesional kgkg kgkg saptamana aceasta sustin examen de promovare in grad profesional a functionarilor publici. sunt inspector clasa 1 grad Principal treapta 3 gradatia 3, clasa ... (vezi toată discuția)
Controverse privind reincadrarea de la 01.01.2011 mihami mihami Din dec. 2006 pana in dec. 2010 am fost incadrata in functie publica, grad profesional principal, treapta 1. Din dec. 2010 (dupa sustinere examen) am fost ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa functionari publici meri402003@yahoo.com meri402003@yahoo.com Cum se stabileste salariul de baza in anul 2011 pentru functionarii publici care au absolvit studii superioare si au sustinut examenul de promovare in clasa? (vezi toată discuția)