avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Nu am primit citatie pentru recurs
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Nu am primit citatie pentru recurs

Buna seara

Anul trecut am castigat procesul impotriva Agentiei Nationale pt Prestatii Sociale - legat de indemizatia pentru gemeni. Am cautat pe site, la Curtea de Apel, si am gasit ca in luna mai au facut recurs, iar termenul este la inceputul lunii ianuarie 2012. Insa nu am primit citatie. Se intampla sa ajunga si in ultima clipa? Ce se intampla daca nu primesc citatia? Nu ma prezint la tribunal?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: lulu80 , utilizator 14:13, 31 Decembrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
Daca stiti termenul, va prezentati direct in ziua respectiva, in sedinta de judecata, inainte de ora inceperii, sa puteti studia dosarul. Cand se apeleaza cauza, spuneti ca nu ati fost citata si doriti sa vi se comunice motivele de recurs, sa puteti formula intampinare.
interesati-va la arhiva daca ati fost citata, daca nu exista probleme cu mai multe domicilii de fapt ( ex. sediu avocat etc. ) nu ar trebui sa aveti probleme...
Multumesc frumos pentru raspunsuri.
Exista doar o singura adresa unde ar fi putut trimite citatia.
La primul proces am primit citatia. La fel si decizia tribunalului.

Poate exista vreo legatura intre faptul ca nu am primit citatia si aceasta decizie ?
www.avocatnet.ro/content/art...

Sau odata ce ANPS a facut recurs, acesta trebuie sa se judece?

Ceea ce inteleg eu din decizia de mai sus, ca toate procesele de acest gen, au ca finalitate primirea indemnizatiei si pentru ceilalti copii proveniti din sarcini multimple. Ori eu, acest proces l-am castigat... numai ca ulterior ANPS a facut recurs, iar mai tarziu sa apara si aceasta decizie.

Multumesc inca odata.
O seara buna
Nu are nici o legatura citatia cu decizia ICCJ.
Lipsa citatiei este doar o lipsa de procedura, care se va acoperi, daca va prezentati la primul termen, sau se va indeplini pana atunci.
Oricum, interesul dvs. este sa va prezentati si sa va aparati.
Bine ca ati observat pe portal cand este termenul.

Alte discuții în legătură

Indemnizatia pentru gemeni - am castigat doua procese, cum imi recuperez banii? simonaaerdoc simonaaerdoc Buna ziua, Am vazut ca subiectul la care eu sper sa primesc un raspuns a mai fost discutat in 12 - 13.01.2012, dar mai eu mai am si alte nelamuriri. Sunt ... (vezi toată discuția)
Revizuire - recurs, proces la iccj asanacheromel asanacheromel Buna dimineata si LA MULTI ANI celor care isi sarbatoresc azi ziua numelui ! Stiu ca nu e un moment prea potrivit insa am un dubiu pe care il supun ... (vezi toată discuția)
Nu am fost citat la iccj intr-un recurs cu statul pascu tavi pascu tavi In data de 04.05.2012, am avut recurs la ICCJ, Sectia Contencios Administrativ, dar nici eu si nici avocatul meu nu am primit citatie pentru a ma apara conform ... (vezi toată discuția)