avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Nu am primit citatie pentru recurs
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Nu am primit citatie pentru recurs

Buna seara

Anul trecut am castigat procesul impotriva Agentiei Nationale pt Prestatii Sociale - legat de indemizatia pentru gemeni. Am cautat pe site, la Curtea de Apel, si am gasit ca in luna mai au facut recurs, iar termenul este la inceputul lunii ianuarie 2012. Insa nu am primit citatie. Se intampla sa ajunga si in ultima clipa? Ce se intampla daca nu primesc citatia? Nu ma prezint la tribunal?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: lulu80 , utilizator 14:13, 31 Decembrie 2011
Am inteles
Multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia pentru gemeni - am castigat doua procese, cum imi recuperez banii? simonaaerdoc simonaaerdoc Buna ziua, Am vazut ca subiectul la care eu sper sa primesc un raspuns a mai fost discutat in 12 - 13.01.2012, dar mai eu mai am si alte nelamuriri. Sunt ... (vezi toată discuția)
Revizuire - recurs, proces la iccj asanacheromel asanacheromel Buna dimineata si LA MULTI ANI celor care isi sarbatoresc azi ziua numelui ! Stiu ca nu e un moment prea potrivit insa am un dubiu pe care il supun ... (vezi toată discuția)
Nu am fost citat la iccj intr-un recurs cu statul pascu tavi pascu tavi In data de 04.05.2012, am avut recurs la ICCJ, Sectia Contencios Administrativ, dar nici eu si nici avocatul meu nu am primit citatie pentru a ma apara conform ... (vezi toată discuția)