avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa poluare

Am platit taxa de poluare in 2008 la AFP de unde apartin.Am actionat AFP in instanta unde am si castigat luna trecuta la Tribunal.Acum recursul la Curte mi l-a formulat DGFP si nu AFP cum ar fi fost normal. Eu pot contesta pe DGFP ca nu are parte procesuala?
Cel mai recent răspuns: Iosif Balint , Avocat 13:24, 3 Ianuarie 2012
Verificati mai intai cine a formulat recursul. Odata cu citatia trebuia sa primiti si o copie a recursului.
DGFP nu poate formula recurs atata timp cat judecata a fost cu AFP
Recursul la formulat DGFP.
Nu poate formula ca nu a fost parte in proces.
recursul poate fi formulat si de catre intervenienti, adica terti in procesul intentat de catre reclamant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa poluare daniel67 daniel67 Buna ziua .Am platit taxa poluare in 2008 . Am ationat in justitie ADMINISTRATIA FINANCIARA unde am platit taxa si am castigat la prima instanta,iar acum m-ia ... (vezi toată discuția)
Mai pot declara recurs daca litigiul a fost solutionat irevocabil? gelu27 gelu27 Am chemat in judecata AFP si DGFP pt taxa auto varianta a II-a, la Tribunal. Am castigat la prima instanta. DGFP-ul a facut recurs care ieri 25.04.2012 a ... (vezi toată discuția)
Rezultat proces marianiova marianiova Solutie: Admite excepţia lipsei calitătii procesuale pasive a DGFP Dolj. Admite in parte actiunea Respinge cererea de obligare a DGFP la plata sumei de 956 ... (vezi toată discuția)