avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cod penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cod penal

buna ziua ma judec cu o persoana care mia facut un fals la cartea mea de munca.am platit cartea de munca 8 luni cate 560 ron am scos un credit de la banca de 5000 de euro si dupa 2 ani ma cautau de la procuratura pentru fals uz de fals si mai multe.eu ma judec cu ea si vreau sa stiu daca ea nu are nici un bun pe numele ei eu cu pot sa-mi recuperez daunele.
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 19:07, 2 Ianuarie 2012
daca este insolvabila, nu le veti putea recupera niciodata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca falsa vily vily buna ziua ma judec cu o persoana care mia facut un fals la cartea mea de munca.am platit cartea de munca 8 luni cate 560 ron am scos un credit de la banca de ... (vezi toată discuția)
Credit banca ionutdj ionutdj buna ziua.asi dori si eu un sfat la intrebarea mea. in anul 2011, la indrumarea unei persoane,profitand de faptul ca stia ca am nevoie de bani mia propus sa ... (vezi toată discuția)
Înșelat la banca santander (austria) Robert austria Robert austria Buna ziua ...locuiesc in austria de 5 luni si muncesc ! Am cerut un credit la banca si sa aprobat 9000 cu dobanda de 13.99 ( iar 2000 euro opriti pt o ... (vezi toată discuția)