avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... dreptul la vizita minor si custodie comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

dreptul la vizita minor si custodie comuna

daca nu am avut avocat intrun proces de divort ,mam reprezentet singur din lipsa financiara, in incheiere am cerut custodie comuna ,dar nu mi sa dat, nu am stiut ca trebuie sa cer dreptul la vizita in inceierea dezbateri ,sar putea sa nu mise dea ,pentru ca in minuta nu este specificat,dreptul la vizita, sentinta nu am primito desi au drecut 45 de zile , daca nu mise acorda acest lucru adica dreptul la vizita, pot sa fac recurs, sau trebuie sa deschid un alt proces, in legatura cu custodia comuna am ceruto sa mi-se acorde in mod expres ,am crezut ca dupa noul cod este normal se nise acorde, ne avint nici un motiv inpotriva mea ,doar atit ca minora a fost audiata si posibil ca a fost influientata sa spunu ca vrea sa locuiasca cu mama ei , dar sunt intru totul in dezacort cu aceasta decizie, am indoieli cu privire la buna credinta a mamei fata de minora, avind intentia sa plece in alta tara , si nu sunt deacort cu acest lucru , Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 09:06, 30 Decembrie 2011
Ar trebui sa vada dosarul un avocat.Nu se poate spune altfe...
Probabil ca va trebui deschis alt proces daca nu va studia dosarul un avocat dar e grea de spus cand...
Pana la deschiderea unui nou proces epuizati caile de atac din actualul. Dupa primirea sentintei declarati recurs.
Parerea mea este ca nu ar trebui sa mai asteptati comunicarea hotararii de divort. Depuneti o noua cerere de chemare in judecata pentru incuviintare legaturi parintesti. Daca in cererea de divort nu ati solicitat in scris si program de vizita, judecatorul nu va dispune decat asupra a ceea ce ati cerut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna si exercitarea autoritati parintesti sperantagabi sperantagabi avind in vedere ca nu sunt deacort cu pronuntarea sentintei de divort ,cu privire la incredintarea minorei, adica sa dispus / incredintarea EXERCITARI ... (vezi toată discuția)
Recurs custodie comuna sperantagabi sperantagabi am cerut in mod expres sa mi se dea custodie comuna , in incheiere ,si totusi judecatorul ia dat sexercitarea auoritati parintesti numai , sotiei nu sunt ... (vezi toată discuția)
Exercitarea autoritati parintesti sperantagabi sperantagabi intro hotarire de divort sa acordat exercitarea autoritati parintesti unia dintre parinti, iar celuilalt isa acordat dreptul de a veghea asupra modului de ... (vezi toată discuția)