avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract modificat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract modificat

Buna ziua!
Sunt producator de Tamplarie PVC. Am incheiat uhn contract de furnizare tamplarie PVC cu un constructor. Contractul este tiparit in forma finala dupa negocieri verbale. L-am semnat, stampilat si l-am trimis constructorului sa-l semneze si stampileze in forma discutata.El l-a semnat si stampilat dar a modificat termenul de plata cu pixul (de mana), de la plata in termen de 2 zile de la receptia lucrarii la 60 de zile. Nu am observat lucrul acesta decat dupa ce am finalizat lucrarea, am cerut banii si mi s-a spus ca va plati la 60 de zile dupa cum scrie in contract.
Ce se poate face in astfel de cazuri?? Mentionez ca modificarea nu este parte al unui act aditional si nu este semnatura mea si stampila in treptul modificarii.
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 21:00, 30 Decembrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals in inscrisuri sub semnatura privata ContSters110543 ContSters110543 Va rog mult sa ma lamuriti si pe mine cu un lucru,fals in inscrisuri sub semanatura privata ce inseamna?am fost trimis in judecata pt ca am completat niste ... (vezi toată discuția)
Fapta penala andrutzi andrutzi Se poate incadra la fapte penale, fapta prin care un functionar primeste o cerere, o inregistreaza, prin anumite artificii si xeroxare ii schimba continutul, ... (vezi toată discuția)
Falsificare semnatura elnyy elnyy Sotul meu a facut un imprumut foarte mare la o banca fara stirea mea, iar pentru a i se acorda acel imprumut avea nevoie de aprobarea si semnatura mea. Prin ... (vezi toată discuția)