avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... restituirea taxei de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

restituirea taxei de poluare

am achitat taxa de poluare pentru un autoturism nou in iunie 2010 pe persoana fizica achitat integral,daca am sansa de a recupera aceasta taxa total sau partial
Cel mai recent răspuns: INASEL ALIN - Cabinet de Avocat , Avocat 11:27, 30 Decembrie 2011
da taxa se recupereaza integral inclusiv penaliatile pentru perioada cat vi s-au retinut banii.
Da, se poate recupera suma platita (doar in cazul in care masina a fost anterior inmatriculata in Uniunea Europeana)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa prima inmatriculare ionelazibi_94 ionelazibi_94 am achizitionat un autoturism nou in martie 2008,norma de poluare euro4 si am achitat o taxa de prima inmatriculare in valoare de 615 lei.doresc sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare(auto) danutz01 danutz01 Am introdus in tara , in luna octombrie 2008 un autoturism provenind din Germania.Am platit taxa de poluare si am inmatriculat in Romania ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de prima inmatriculare Alinamurariu Alinamurariu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu procedura de recuperare a taxei de prima inmatriculare. Mentionez ca masina este luata in leasing iar beneficiarul este ... (vezi toată discuția)