avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Adminstrator SRL si angajat la alta societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Adminstrator SRL si angajat la alta societate

Buna ziua,

Sunt angajat cu norma intreaga, pe perioada nedeterminata la o societate comerciala si doresc sa imi deschid in paralel si o afacere, sa imi infiintez un SRL in care sa fiu adminstrator si asociat unic. Este posibil? Afecteaza in vreun fel activitatea pe care o am acum sau nu, in sensul ca pot sa imi pastrez slijba actuala fara nici un fel de complicatii juridice si sa ma pot ocupa si de noua activitate, sau trebuiesc facute modificari ale contractului de munca pe care il am cu angajatorul?

Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 30 Decembrie 2011
drestea, utilizator
Cel mai recent răspuns: lili09 , utilizator 14:58, 30 Decembrie 2011
Din punct de vedere legal nu aveti nicio problema. Poate doar daca in contractul de munca aveti stipulata vreo clauza care sa va interzica acest lucru.
si sa nu faci concurenta neloiala sau ilicita :oops:
deci sa nu ai acelasi ob de activitate cu angajatorul actual.
legea 11/1991 art 5 (b)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Confidentialitate cim Simplu07 Simplu07 Buna ziua, In contractul de munca este precizat urmatorul lucru \"dupa incetarea contractului de munca salariatul este obliat sa pastreze secretul asupra ... (vezi toată discuția)
Concurenta neloiala omumaro omumaro Buna ziua, doresc sa aflu mai multe detalii despre concurenta neloiala si anume: Am infiintat un PFA cu activitate principala \"9511 repararea calculatoarelor ... (vezi toată discuția)
Salutare, lucrez pe zona de recrutare si intampin urmatoarea ... Constantin6991 Constantin6991 Salutare, Lucrez pe zona de recrutare si intampin urmatoarea situatie pe zona de freelancing: Am fost contactat de o companie de recrutare din SUA, care ... (vezi toată discuția)