avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lege constructie gratar in curte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lege constructie gratar in curte

Buna ziua!
Acum 1 an am construit la mine in curte, langa gardul care desparte curtea mea de cea a vecinului meu, un gratar. De curand m-am certat cu vecinul meu si el mi-a zis ca distanta dintre gratar si gardul dintre noi trebuie sa fie de cel putin 60 de centimetri ca asa ar fi o lege si ca eu as face bine sa mut acest gratar, in caz contrar el o sa ma reclame. Intr-adevar, distanta dintre gratarul construit de mine si gardul despartitor este mai mica de 60 de centimetri. Intrebarea este: exista o asemenea lege? Ce se poate intampla in cel mai rau caz?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:15, 30 Decembrie 2011
sdsr1 a scris:

Ce se poate intampla in cel mai rau caz?

In caz de sesizare a autoritatii competente,aceasta poate dispune sanctiune si eventual dezafectarea constructiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gratar amplasat foarte aproape de gardul meu DanielUnic DanielUnic Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea problema: Un vecin, gard in gard cu mine, are construit un gratar foarte mare de tip barbeque langa/aproape lipit de ... (vezi toată discuția)
Neintelegeri cu privire la limitele terenului irinairina13 irinairina13 Buna ziua, Imi puteti spune cum trebuie procedat in situatia de mai jos: - niste cunostinte au o casa de vacanta la munte. Autorizatia de constructie a ... (vezi toată discuția)
Distanta minima intre 2 constructii cosmintt26 cosmintt26 Locuiesc la o vila si in spatele vilei dispun si de un teren. De zeci de ani \\\\"in fundul\\\\" curtii exista o constructie simpla din caramida, o magazie. ... (vezi toată discuția)