avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detasare angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detasare angajat

Daca pentru o perioada de 6 luni detasez un angajat in alta localitate, alt judet, cum trebuie sa procedez cu transmiterea revisal-ului? La ITM-ul din localitatea respectiva trebuie sa depun documente sau doar in localitatea unde societatea isi are sediul social? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: DiaD , utilizator 15:17, 3 Ianuarie 2012
Sper ca va referiti la un alt angajator cand vorbiti despre detasare,si nu la delegarea temporara a unui angajat al dvs.la un punct de lucru al aceluiasi angajator.
Daca este detasare,atunci dvs. veti suspenda cim ul salariatului detasat pe perioada detasarii,iar in cf. cu prevederile HG 500/2011,aveti obligatia sa introduceti in ReviSal perioada detasarii si denumirea angajatorului la care se face detasarea si sa transmiteti doar ITM ului local.,in termen de 19 zile lucratoare de la data inceperii detasarii.
Ultima modificare: Vineri, 30 Decembrie 2011
ContSters136493, utilizator
Imi cer scuze pentru exprimare. De fapt este vorba de o delegare la un punct de lucru. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie detasare crysenc21 crysenc21 Ma poate ajuta cineva cu un model de conventie de detasare? Va multumesc, (vezi toată discuția)
Detasare fara suspendare ASUL28 ASUL28 Buna ziua va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: firma noastra detaseaza muncitori la alta firma pt.executare lucrari ,dar salariul, contributiile ... (vezi toată discuția)
Detasarea salariatului mihaela cornea mihaela cornea trebuie sa fac o detasare a unui salariat la o lata firma din aceeasi localitate. Trebuie sa anunt la itm? (vezi toată discuția)