avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Care este cea mai rapida cale de recuperare a ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Care este cea mai rapida cale de recuperare a creantelor in justitie ?

Am contract, facturi de livrare , acceptate la plata, confirmate prin confirmare de sold. Care este cea ma rapida si ieftina cale in justitie pentru a forta debitorul sa plateasca. Mentionez ca nu exista instrumente de plata sau alte forme de garantare a platii . Multumesc
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 20:53, 30 Decembrie 2011
somatia sau ordonanta de plata...sa fie creanta certa lichida sau exigibila. Succes!
Forrmulati actiune in instanta pentru a se pronunta somatie de plata in baza documentelor mentionate
daca Dvs sunteti o firma si aveti de recuperat de la o alta firma recomand ordonanta de plata, bazata pe OUG119/2007 ! Are o serie de avantaje certe fata de somatia de plata ...
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta de plata 119/2007 fara contract ginabis ginabis BUNA ZIUA AM SI EU O PROBLEMA CU O FIRMA CU CARE LUCREZ . AM COLABORAT CU O FIRMA DIN PACATE NU AM FACUT UN CONTRACT DE COLABORARE , SI ACESTIA AU RAMAS CU ... (vezi toată discuția)
Facturi semnate si neplatite ralu1 ralu1 Buna ziua, Situatia pe scurt este asa: avem contract semnat cu firma pt prestari servcii la un imobil. Serviciile s-au executat, s-a semnat proces verbal de ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta certa si exigibila ! Tassaly Tassaly Buna ziua ! As dori sa aflu care sunt caile legale cele mai rapide pentru recuperarea unor creante ale firmei noastre ,creante pentru care avem toate ... (vezi toată discuția)