avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 240 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe sechestru auto
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

sechestru auto

am un dosar pentru tigari de contrabanda masina sechestrata nu a fost implicata am primit o amenda de la garda financiara de 12000 lei privind acciza as dori sa stiu daca se poate desface sechestru in vederea circulatiei cu acesta
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 23:04, 30 Decembrie 2011
Pana la finalul cercetarilor faptei de contrabanda,autoturismul cu care se prezuma ca s-a infaptuit infractiunea ,ramane sub sechestru
Procurorul responsabil in solutia finala poate dispune masura ridicarii sechestrului
aceasta masina nu a fost implicata ci alt autoturism
amenda este sau mai bn spus era 12000 dar acum este 16000 sechestru este pus de aproximativ 1an jumatate pe o masina care atunci valora 30.000 acum valoreaza undeva la20.000 mie imi cresc in continuare datoriile iar valoarea masinii scade ce as putea sa fac?
Pana la pronuntarea solutiei de catre procurorul responsabil nu aveti nici un temei legal sa solicitati ridicarea sechestrului asupra autoturismului
@aduutzu19
Aveti dreptul oricand sa solicitati ridicarea sechestrului si restituirea bunului, cf 169 Cod proc. pen.
Faceti cererea in 2 exemplare, mergeti la parchet si depuneti-o la procurorul de serviciu, in audienta. Pe una sa va puna nr de inregistrare. Apoi asteptati raspunsul acasa.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina retinuta ca proba onutza10v onutza10v Buna ziua, as dori o clarificare daca se poate in situatia aceasta: - au fost cumparate de la o piata niste tigari cu timbru de ucraina , in vederea ... (vezi toată discuția)
Sechestru asigurator taviflavi taviflavi Cat poate dura sechestrul asigurator deja am casa si masina sechestrate de 1 an si 6 luni si nici macar nu a aparut rechizitoriul. Am fost prins cu tigari de ... (vezi toată discuția)
Recuperare bunuri ridicate in urma unei perchezitii danield11 danield11 Mentionez ca in urma cu cca doua luni m-am confruntat cu o perchezitie domiciliara si una auto fiind invinuit ca fac parte dintr-o retea de traficanti de ... (vezi toată discuția)