avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie sau act aditional pentru modificare salar ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie sau act aditional pentru modificare salar minim?

As vrea sa stiu cum este corect in cazul majorarii sal minim de la 670 la 700, sa intocmesc decizie sau act aditional la CIM?

multumesc
Cel mai recent răspuns: drecredit , utilizator 14:23, 3 Ianuarie 2012
Da, numerotarea poate fi diferita de numerele de intrare/iesire a documentelor ...
1.Pentru fiecare dintre aceste categorii de acte intocmite este indicat sa deschideti cate un registru separat de evidenta, prin registrul de corespondenta trec alte documente. Decizia cu nr. 1va fi prima emisa in an.
2.In legatura cu modelul de decizie colectiva,noi de ex.nu inseram in continutul deciziei numele salariatilor,ci intocmim o anexa la decizie,continand numele tuturor angajatilor beneficiari ai maririi salariale fiind o companie cu un nr. mai mare de angajati .
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Decembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
model decizie colectiva gasiti aici - [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional miroslava miroslava Buna seara! Pe data de 31.12.2013, am intocmit o decizie colectiva de majorare a salariului minim la 850 lei, careia i- am dat un numar din registrul ... (vezi toată discuția)
Salar minim 2012 revisal carmendehelean carmendehelean In cat timp trebuie transmis in Revisal modificarea salariului minim? Va multumesc (vezi toată discuția)
Majorare salariu mihaela2102 mihaela2102 Buna ziua, Sunt angajata unui ong iar de la 1 martie ni s-a mărit salariul conform H.G. 1225, acum angajatorul (preşedintele asociaţiei) care şi-a dat ... (vezi toată discuția)