avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Kinetoterapia ca profesie de viitor...?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Kinetoterapia ca profesie de viitor...?

sunt in clasa a 12 a si as avea si eu o intrebare,.desi sunt la profilul filologie intensiv engleza .dupa terminarea liceului vreau sa ma duc in bucuresti la facultatatea de kinetoterapie din cadrul universitatii spiru haret..as dorii sa stiu daca asta este cea mai buna alegere pt viitor, daca kinetoterapia se cauta si daca este o meserie banoasa...va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters64839 , utilizator 19:19, 16 Octombrie 2008
Nu stiu exact cat este de banoasa, dar cred ca se castiga destul de bine, deoarece cunosc o persoana care se ocupa cu asa ceva. Oricum, in viata, fiecare alege ce crede ca i se potriveste cel mai bine, asa ca ramane la latitudinea dvs. totul.
Se poate deschide un cabinet particular de kinetoterapie care, in domeniul medical, mai este cunoscuta si ca "serviciu medical conex actului medical".
Va urez succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doar un sfat.... *2007* *2007* Stiu ca nu sunt indreptatita sa scriu in aceasta sectiune a forumului...dar as vrea sa cer un sfat unor oameni avizati in ale "scolii" ....as vrea sa ma ... (vezi toată discuția)
Concurs inm ADINA-MARIA ADINA-MARIA Buna seara. Am absolvit Facultatea de Drept si Administratie Publica, forma ID in 2009 din cadrul Univ.Spiru Haret. Mi-am depus dosarul pentru concursul de la ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)