avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale nedepunerea declaratiilor si a bilantului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

nedepunerea declaratiilor si a bilantului

ce se intampla daca nu mai depui declaratii si bilant dar nici nu ii suspenzi activitatea la Reg. Com.? Firma are 2 asociati, nu are angajati, este pe pierdere dar fara datorii la stat si nici fata de alte persoane juridice.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: maria_10 , utilizator 18:04, 4 Ianuarie 2012
riscati amenda

- intre 1000 si 5000 ron pe categorii de declaratii ( 100,101,300,392)...

- pentru bilant nedepus intre 800 si 5000 ron.

... si sa fiti declarat inactiv dupa urmatoarea procedura

[ link extern ]

multumesc foarte mult
dar ce se intampla daca nu inregistrezi facturile in contabilitate si depui toate declaratiile si bilantul cu zero dar fara sa declari suspendarea activitatii firmei?
multumesc
se intampla...

Evaziune fiscala. Facturi fiscale neinregistrate in contabilitate. Neintocmirea documentelor justificative. Sustragere de la plata impozitului pe profit si a T.V.A.

[ link extern ]

Ultima modificare: Marți, 3 Ianuarie 2012
ContSters233047, utilizator
ooooh, dar dificil mai este
e mai greu cu o firma decat cu un copil
firma este pe pierdere de 3 ani. are pierdere mai mult de 100 000 lei, noi, bineanteles. facturile sunt numai de taxe, si platesc totul din buzunarul propriu. fara datorii la stat, fara angajati, fara profit. nu pot sa anu lez contractele cu telefoanele, cu gazul, cu electrica, etc. astea trebuie platite. doresc o cale de compromis, cu costuri cat mai mici si cu bataie de cap cat mai putina.
va multumesc inca o data

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot vinde un srl Alexa1234ee Alexa1234ee Buna ziua... Am un srl fara activitate de vreo 2 Ani ...a avut datorii la Finante si a fost declarat inactiv .... Acum situatia este urmatoarea: Datoriile ... (vezi toată discuția)
Control finante simonia80 simonia80 Buna ziua.Avem un control de fond de la Adm.finantelor si au gasit in contabilitate facturi fiscale cu date gresite:CUI incorect,J incorect,firme ... (vezi toată discuția)
Cazier fiscal. ContSters135817 ContSters135817 Buna ziua.In 2007 mi-am infintat o firma care nu a functionat niciodata.Am deschis-o in speranta ca in viitor imi voi deschide o afacere si nu voi mai pierde ... (vezi toată discuția)