avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Minora
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Minora

Buna...am 22 ani si sunt cu o fata de aproape 15 ani...fata este virgina si parinti ei au spus ca merg sa ma de`a la politie.ce mi se poate intampla?ei vor sa ne desparta cu orice pret.Si in schimb parinti ei o bat si ii vb foarte urat as putea face ceva in privinta asta daca fata ar fi de acord cu mine? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Sonji , utilizator 13:59, 2 Ianuarie 2012
Daca parintii or sa spuna ca i-a surprin sarutandu-se??
Adica, el e major, ea minora, sarutul intra la "perversiuni sexuale cu o minora"? sau la coruptie?
Un sarut poate fii catalogat drept ceva de natura sexuala ce poate fi pedepsit, in cazul de fata?? fiind iubita acelui adolescnt..minora???
Poate sa vrea fata, dar fiind minora iar tu major..avand clar mai mult discernamant, intr-un fel profiti de ea, cel mai bine e sa iti faci de lucru cu o fata trecuta de 18 ani..atunci n u ar mai exista nicio problema, cred ca pentru orice tanar de peste 18 ani exista clar o fata trecuta evident de 18 ani cu care sa-si faca de lucru, s-o iubeasca etc:)
Codul penal pedepseste clar actul sexual cu un minor, acolo nu scrie ca daca minora a vrut, se inlatura raspunderea penala, nu din cate stiu eu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coruperea de minori se pedepseste sau nu? trope_doi trope_doi Exemple: 1. Barbat in varsta de 25 de ani gospodareste (fara casatorie) cu o fata de 15 ani – ii cumpara haine, dulciuri s.a., dar fata (din familie ... (vezi toată discuția)
Politia a primit o sesizare pentru ca sunt intr-o relatie cu o minora de 14ani, dar nu am intretinut relatii sexuale, eu am 23 de ani. ce pot sa patesc? Chirix Chirix Buna Ziua! Am 23 de ani si am cunoscut o fata de care m-am indragostit foarte mult. Sentimentele sunt reciproce. De 5 luni ne cunoastem, am inceput sa ... (vezi toată discuția)
Este sau nu corupere de minori? Florin2430 Florin2430 Buna ziua,am 17 ani in decembrie voi implini 18,prietena mea are 14 ani si 6 luni,tatal ei nu este de acord cu relatia noastra si vrea sa sesizeze ... (vezi toată discuția)