Mie personal imi e greu sa inteleg prevederile acestor legi (le-am citit si nu le pot traduce intr-o limba pe intelesul meu), Directorul economic refuza sa ne dea explicatii suplimentare, iar juristul institutiei la fel.
Refuzul de a executa aceste sarcini ne-a atras nenumarate reclamatii si de aici o stare conflictuala greu de suportat, am facut cunoscut sefului direct acest fapt. Seful direct a declarat verbal: "sunt depasit!".
As dori sa stiu carui departament al Ministerului muncii ne putem adresa, sau daca exista alta organizatie care sa ne poata ajuta.
Adresati-va Curtii de Conturi, Ministerului de Finante daca este vorba de acte pentru decontarea unor sume .... Ministerului Muncii va puteti adresa numai daca este vorba de incalcarea relatiilor de munca dintre dvs si angajator (neplata salarii, ore suplimentare neplatite etc.) sau daca este vorba de securitatea si sanatatea in munca.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Stare conflictuala
gigiduru
Angajatorul (institutie publica!!!!!) ne-a trasat sarcini de serviciu noi la care ne-a si indicat consecintele incalcariii legilor dar nu ne-a oferit si niste ... (vezi toată discuția)