avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Solicitare sfat!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Solicitare sfat!!

Mie personal imi e greu sa inteleg prevederile acestor legi (le-am citit si nu le pot traduce intr-o limba pe intelesul meu), Directorul economic refuza sa ne dea explicatii suplimentare, iar juristul institutiei la fel.
Refuzul de a executa aceste sarcini ne-a atras nenumarate reclamatii si de aici o stare conflictuala greu de suportat, am facut cunoscut sefului direct acest fapt. Seful direct a declarat verbal: "sunt depasit!".

As dori sa stiu carui departament al Ministerului muncii ne putem adresa, sau daca exista alta organizatie care sa ne poata ajuta.
Ultima modificare: Marți, 22 Iunie 2010
ninapreda, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:09, 16 Octombrie 2008
Adresati-va Curtii de Conturi, Ministerului de Finante daca este vorba de acte pentru decontarea unor sume .... Ministerului Muncii va puteti adresa numai daca este vorba de incalcarea relatiilor de munca dintre dvs si angajator (neplata salarii, ore suplimentare neplatite etc.) sau daca este vorba de securitatea si sanatatea in munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stare conflictuala gigiduru gigiduru Angajatorul (institutie publica!!!!!) ne-a trasat sarcini de serviciu noi la care ne-a si indicat consecintele incalcariii legilor dar nu ne-a oferit si niste ... (vezi toată discuția)
Autoritatile romane refuza inregistrarea certificatului de nastere al copilului meu zendsd zendsd Buna ziua, Am rezidența permanentă in Cehia și vă solicit opinia dumneavoastră în calitate de avocat. Concret, autoritățile române refuză ... (vezi toată discuția)
Reclamatie facuta de o colega MonaFlu MonaFlu Reclamatie facuta de o colega**** Buna, Astazi am avut o intrevedere cu managerul de la HR si cu una dintre Junior HR. In aceasta sedinta mi s-a adus la ... (vezi toată discuția)