avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate scoala de soferi
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

scoala de soferi

:">buna. as avea si eu o intrebare. am facut scoala de soferi si din pacate am picat examenul. acum va trebui sa merg iar. Problema e ca am auzit ca s-a schimbat legislatia si nu stiu ce trebuie sa invat. sa iau alta carte sau sa invat tot din cea care o am. Daca s-a schimbat atunci poate invat gresit dupa vechea legislatie. Cum credeti k trebuie sa fac. rasp urgent va rog.
Cel mai recent răspuns: ninabv , utilizator 10:00, 17 Ianuarie 2012
intreaba pe instructorul de legislatie, de la scoala de soferi unde ai facut .succes
:) mersi k ai rasp. il voi intreba. ( daca voi scapa de rusinica )
ete na! si care ar fi "rusinica"??

... e un examen ca oricare altul: poti sa il iei sau poti sa nu il iei... ai piedut, mergi mai departe :)

... sa fi tu sanatosi cati au picat acest examen prima data si acum sunt chiar si instructori... eheee... habar nu ai ! :rofl:
anvata din siteul drpciv si vei lua.sunt chestii interesante

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fără permis. cum să mă comport optim în caz că sunt oprit de poliție și cum mă pot apăra? ContTemporar ContTemporar Salut tuturor, Sunt student in strainatate si am picat de 3 ori examenul de traseu. Fiind plecat mult timp din tara, scoala mea de soferi a expirat; mai ... (vezi toată discuția)
Pot sa schimb doar instructorul auto? anonim456 anonim456 Dacă am promovat examenul teoretic la drpciv cu o anumită scoală de șoferi, pot da examenul practic cu o altă școală în condițiile în care am picat ... (vezi toată discuția)
Noul cod rutier 2013 probleme cu varsta legala ! alexamrian alexamrian buna ziua. am o mica problema cu intrarea in vigoare a noului cod rutier, si anume varsta legala pentru cat. c ,c+e .18 ani impliniti dupa actualul cod , 21 ... (vezi toată discuția)