avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teapa, sau nu ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teapa, sau nu ?

Buna ziua,
ce pot face in cazul in care, avocatul care ma reprezentat in instanta a depus la dosar o chitanta de achitare a onorariului si acea chitanta nu contine nici o stampila ?
este valabila chitanta, s-au aceia sunt bani pierduti ?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 18:35, 2 Ianuarie 2012
daca v-a reprezentat in instanta si instanta a acceptat chitanta ,care nu poarta stampila ,este garantia ca avocatul este de buna credinta si bani dati de dtr au sa fie luati in consideratie ,daca aveti castig de cauza ,la despagubirea obligatorie a parti din proces ,prin sentinta ce se va da in dispozitivul hotarari.
importanta este semnatura..... si chitanta in sine care atesta ca a primit banii
este valabila chitanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!chitantele rosii emise de avocat care atesta plata ... Stergarel Stergarel Buna ziua!Chitantele rosii emise de avocat care atesta plata onorariului sunt valabile fara stampila si semnatura?Pot sa le folosesc in instanta pentru a cere ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie stampilarea contractelor? ContSters60018 ContSters60018 Buna ziua, vreau sa stiu daca este obligatorie stampilarea contractelor in general si ce text de lege reglementeaza asta. (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecata vorhei vorhei Permiteti-mi sa va supun atentiei urmatoarea problema pe care sper sa o rezolv cu ajutorul Dvs. In data de 17.03.2009 printr-o sentinta ... (vezi toată discuția)