avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua!Chitantele rosii emise de avocat care atesta ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua!Chitantele rosii emise de avocat care atesta plata ...

Buna ziua!Chitantele rosii emise de avocat care atesta plata onorariului sunt valabile fara stampila si semnatura?Pot sa le folosesc in instanta pentru a cere cheltuieli de judecata?La avocat am renuntat si refuza sa mi le dea pe cele originale.
Cel mai recent răspuns: Stergarel , utilizator 12:27, 1 Octombrie 2023
sunt si formulare pe care scrise "valabil fara semnatura si stampila" dar eu de regula semnez si stampilez. acum dvs mai aveti si posibilitatea atasarii pe langa chitanta a contractului de asistenta juridica propriu-zis care va fi si acela o dovada ca onorariul trecut pe chitanta din el izvoraste
Ultima modificare: Duminică, 1 Octombrie 2023
MYRA CIMPEAN , Avocat
Multumesc,mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta onorariu avocat costel_57 costel_57 Buna ziua, Am platit un avocat, mi-a dat chitanta dar nu ma lasa sa o depun la dosar, o vrea inapoi spunind ca ii trebuie in ziua procesului......e normal ... (vezi toată discuția)
Dovada platii cheltuielilor de judecata gilmi gilmi Buna dimineata, Va rog sa-mi spuneti ce inscris constituie pentru instanta, dovada platii de catre parte, a asistentei judiciare,in vederea restituiri. ... (vezi toată discuția)
Avocat ce nu doreste sa plateasca dari la stat MissBabylicious MissBabylicious Buna ziua.Am un contract cu un avocat caruia i-am platit onorariul(in urma castigarii procesului) ,i-am cerut chitanta si a refuzat sa-mi taie chitanta ... (vezi toată discuția)