avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... certificat medico-legal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

certificat medico-legal

am fost victima unei agresiuni si doresc sa stiu cum pot obtine un certificat medico legal.precizez ca sunt din provincie
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:12, 2 Ianuarie 2012
de la medicul legist... trebuie sa mergeti cat mai repede cu putinta... si acum
altfel riuscati sa nu primiti nicio zi de ingrijiri medicale, faceti-va si o poza cu zona corpului unde sa vad urmele leziunilor
Depuneti plangere la politie sau la parchet.
Va duceti apoi la serviciul de medicina legala unde solicitati eliberarea unui certificat medico-legal. Sa prezentati totodata cu ocazia consultului toate actele medicale de care dispuneti., Este necesar plata eliberarii certificatului.
Mergeti la SML de care apartinenti si solicitati examinarea dvs de catre medicul legist de serviciu si eliberarea certificatului medico-legal care se impune.
In termen de 2 luni de la aflarea autorului faptei aveti termen legal sa va adresati cu plangere penala la organele abilitate.
Numarul de zile de ingrijiri medicale acordat de medicul legist este cel care va determina incadrarea juridica a faptei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medicolegal jenucu jenucu La cat timp de la agresiune sunt obligat sa obtin acest concediu,tinand cont ca unele leziuni se vindeca. Unde este stipulat. Stefan (vezi toată discuția)
Obtinere certificat medico legal praporgescu praporgescu Pot sa solicit obtinerea unui certificat medico-legal pt constatarea vatamarilor suferite in urma unui accident de circulatie si stabilirea numarului de zile ... (vezi toată discuția)
Medicina legala Nicu I. Nicu I. Cum se poate contesta un raport medico-legal, avand in vedere faptul ca medicul legist desi avea in fata toate actele medicale, in care se preciza perioada de ... (vezi toată discuția)