avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... despre noua taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

despre noua taxa auto

1.am pt vanzare un auto super nova 2002 daca o vand cumparatoru treb.sa plateasca taxa pt ea?2.daca o pastram trebuie sa platim noua taxa daca e din 2002?
Cel mai recent răspuns: Iosif Balint , Avocat 12:55, 3 Ianuarie 2012
buna,
am cumparat un logan in luna decembrie 2011, nu am apucat sa il inscriu pe numele meu, este din anul 2006, si intrebarea mea este:
acum in ianuarie 2012 trebuie sa platesc noua taxa pt inmatriculare??
va multumesc
Inainte de publicarea in M. O. al noii reglementari, nimeni nu va poate da un raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa inmatriculare dupa noua lege? cipry_blue cipry_blue as vrea sa stiu si eu urmatorul lucru; am cumparat o Dacia Solenza pe 18 decembrie(data care apare pe contractul de vanzare-cumparare), e programata la RAR pe ... (vezi toată discuția)
Taxa auto uclaudiu uclaudiu Salutare. Apelez si eu la voi pentru o problema..... Am cumparat in decembrie anul trecut un Logan 1,4 din 2004...am facut actele dar nu am mai apucat sa o ... (vezi toată discuția)
Taxa auto catalincraciuneac catalincraciuneac buna tuturor si un AN NOU FERICIT , in legatura cu restituirea taxei auto ;am depus la Finante Publice cerearea de restituire taxa auto (25.11.2011) si mi-a ... (vezi toată discuția)