avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort fara citatie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort fara citatie

buna seara!la prima infatisare la un divort este o problema daca ma prezint fara avocat?mentionez ca am aflat ca procesul este in judetul calarasi noi avand domiciliul in bucuresti si nu am primit nici o citatie deoarece probabil citatiile imi vin la adresa din buletin unde eu nu am mai fost deoarece acolo acum locuieste sotia cu un alt barbat.multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: nelu1976 , utilizator 00:42, 3 Ianuarie 2012
puteti merge fara avocat, sa aveti buletinul la dvs ptr identificare.
buletinul este la domiciliul conjugal unde nu pot merge ca sa nu accelerez conflicte ea fiind cu altcineva acum acolo.am doar cartea de alegator.e suficient?
Unde ati locuit cu sotia dvs., mai exact unde ati avut ultimul domiciliu comun ( Bucuresti)?
Reveniti!
Partile se identifica pe baza de CI si nu pe baza cartii de alegator.
Ultima modificare: Marți, 3 Ianuarie 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
ultimul domiciliu in bucuresti sectorul 3,in judetul calarasi,ors Lehliu-gara unde este procesul este localitataea in care s-a nascut noi neavand niciodata domiciliul acolo.
Apelati la serviciile unui avocat , macar pentru redactarea intampinarii.
Aveti de invocat la primul termen de judecata o exceptie , aceea a necompetentei teritoriale a instantei de judecata, instanta competenta fiind judecatoria sector 3 Bucuresti.
Exceptia se invoca si se probeaza.

Alte discuții în legătură

Acte divort ,adrese buletin diferite an-na an-na Buna ziua, Din nefericire am ajuns la acest forum.Sunt casatorita de 13 ani. Nu avem copii. Vreau sa ... (vezi toată discuția)
Mutare proces divort si custodie copil la bucuresti asboss28 asboss28 Buna ziua! Sunt casatorit cu sotia mea de 3 ani si avem un copil de 2 ani si jumatate impreuna. Sotia mai are un copil din prima casatorie. Noi am locuit in ... (vezi toată discuția)
Plata auto la financiar catalinux1984 catalinux1984 Buna ziua, va rog sa mă ajutați cu un răspuns la întrebarea urmatoare.: Am domiciliul din buletin pe Călărași, autoturismul tot pe Călărași (logic), ... (vezi toată discuția)