Va salut!
Care sunt riscurile si consecintele legale la care se expune o persoana care conduce pe drumurile publice o masina radiata fiscal,in conditiile in care masina este in regula din toate celelalte puncte de vedere:itp,rca,etc...
Va multumesc!
O spera similara ar fi cam asa: cumpar masina o inmatriculez pe numele meu cu toate formele legale(inclusiv inregistrat la fisc) urmand ca dupa 1 luna di ceva sa solicit certificat fiscal( 2 lei) si sa o radiez de la fisc cu un contracte de v-c. Ideea este ca nu se vinnde masina, merg tot eu cu ea iar daca ma opreste vreun control..arat certificatul fiscal...domle...e de vanzare...abia am radiat masina... Ar merge aspectul asta? Un certificat e valabil 30 de zile luna in curs x 12 luni.. 24 lei.. ar mai fi de ici se colo..poate am o logica defecta.zic eu
Radiere masini
Hamarsold1234
Eu am doua masini mostenite, una de la unchiul fabricata in 1972, si a inmatriculat-o unchiul meu in 1979, dupa aceea nu a mai inmatricalt-o. A ramas cu numar ... (vezi toată discuția)
Radiere masin
iuli113
Buna seara
Va rog sa ma ajutati cu urmatorea speta:
Anul trecut am vandut 1 masina care era inmatriculata pe numele meu ,am facut contract de vanzare ... (vezi toată discuția)