avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Circulatia pe drumurile publice cu o masina radiata ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Circulatia pe drumurile publice cu o masina radiata fiscal!

Va salut!
Care sunt riscurile si consecintele legale la care se expune o persoana care conduce pe drumurile publice o masina radiata fiscal,in conditiile in care masina este in regula din toate celelalte puncte de vedere:itp,rca,etc...
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: catalins8 , utilizator 23:45, 16 Februarie 2015
O spera similara ar fi cam asa: cumpar masina o inmatriculez pe numele meu cu toate formele legale(inclusiv inregistrat la fisc) urmand ca dupa 1 luna di ceva sa solicit certificat fiscal( 2 lei) si sa o radiez de la fisc cu un contracte de v-c. Ideea este ca nu se vinnde masina, merg tot eu cu ea iar daca ma opreste vreun control..arat certificatul fiscal...domle...e de vanzare...abia am radiat masina... Ar merge aspectul asta? Un certificat e valabil 30 de zile luna in curs x 12 luni.. 24 lei.. ar mai fi de ici se colo..poate am o logica defecta.zic eu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masini Hamarsold1234 Hamarsold1234 Eu am doua masini mostenite, una de la unchiul fabricata in 1972, si a inmatriculat-o unchiul meu in 1979, dupa aceea nu a mai inmatricalt-o. A ramas cu numar ... (vezi toată discuția)
Cum radiez masina de la politie fara act de vanzare-cumparare raduadrian00 raduadrian00 Buna ziua.Am vandut un autoturism in martie 2011 am radiato fiscal de la taxe si impozite dar nu am radiato de la politie.Acum dupa 4 ani risc sa fiu executat ... (vezi toată discuția)
Radiere masin iuli113 iuli113 Buna seara Va rog sa ma ajutati cu urmatorea speta: Anul trecut am vandut 1 masina care era inmatriculata pe numele meu ,am facut contract de vanzare ... (vezi toată discuția)