avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... pasi necesari construire balcon (intrare) la un ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

pasi necesari construire balcon (intrare) la un ap.parter

buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu pasii necesari construirii unui balcon ( intrare separata in imobil) la un ap. situat la parter .
care sunt toate etapele ? si ce costuri aproximative implica ?
multumesc !
Cel mai recent răspuns: olgabejat , utilizator 18:27, 5 Ianuarie 2012
In primul rand obtineti certificatul de urbanism, apoi autorizatia de constructie.
ªi acord asociaţie de proprietari!!!!!!!!!!!!!!
Exact ce spunea antevorbitorul meu obţineţi certificat de urbanism şi autorizaţie de construire, dar înainte de toate terenul ce regim juridic are ?Doriţi să construiţi sub proiecţia balcoanelor de la etajele superioare sau pe suprafaţă mai mare. Tebuie să rezolvaţi prima dată cu terenul, poate va fi necesar să concesionaţi.Verificaţi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Balcon la parter cris2279 cris2279 Buna ziua, Cum pot intra in legalitate cu un balcon construit la apartamentul de la parter? El a fost ridicat imediat dupa \'89 cand nu omul nu isi punea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, revin cu o intrebare mai veche, de un an am demarat ... anghel D anghel D Buna ziua, Revin cu o intrebare mai veche, de un an am demarat un proiect Beneficiar fiind Asociația de Proprietari pentru construcția de balcoane pe ... (vezi toată discuția)
Teren constructie balcon paliucatalina paliucatalina as dori sa aflu cui ii apartine terenul de sub balcoanele de la etajele superioare ale blocului? Mentionez ca in contractul de vanzare-cumparare nu se ... (vezi toată discuția)