avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Noua taxa auto 2012
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Noua taxa auto 2012

Intrebare1: De cand intra in vigoare legea privind taxa de inmatriculare a masinilor mai vechi de 2007?
Intrebare2: Un logan inmatriculat prima data in 2006 pe firma de leasing, la care se incheie leasingul in februarie 2012 si trebuie inmatriculat pe proprietar intra la aceasta lege ?
Daca da as vrea sa stiu cat timp mai am ca sa-l inmatriculam repede.
Cel mai recent răspuns: Roland Mindrila , Avocat 11:11, 3 Ianuarie 2012
Nu s-a publicat nici un act normativ in Monitorul Oficial cu privire la taxa auto. Probabil astfel de situatii vor fi reglementate prin norme de aplicare a respectivului act normativ.
Mai multe detalii pe link-ul:

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noua taxa auto liviaadela liviaadela Tocmai mi-a cumparat un logan din 2006 care initial a fost inmatriculat de banca de leasing a fostului propietar in 2006, si fostul propietar a inmatriculat-o ... (vezi toată discuția)
Taxa auto romanescuclaudiu romanescuclaudiu am un auto la care am terminat leasingul,este inmatriculat prima data in 09/2006 s-a schimbat utilizatorul si s-a reinmatriculat in 2010 proprietarul ... (vezi toată discuția)
Se poate inmatricula fara plata taxei auto ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea o rugaminte, daca ma poate lamuri cineva: O cunostinta de-a mea vrea sa cumpere un autoturism din Germania si ar vrea sa stie daca il poate ... (vezi toată discuția)