avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

am un auto la care am terminat leasingul,este inmatriculat prima data in 09/2006 s-a schimbat utilizatorul si s-a reinmatriculat in 2010 proprietarul ramanind neschimbat.Autoturismul este din spatiul extracomunitar si la prima inmatriculare s-a platit vama de catre firma de leasing.Va rog sa-mi spuneti daca mai platesc taxa prima inmatriculare la terminarea contractului de leasing si cit ? Multumesc ! Am omis capacitatea 4,2 c.c
Ultima modificare: Joi, 19 Ianuarie 2012
romanescuclaudiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:01, 23 Ianuarie 2012

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noua taxa auto 2012 monique2803 monique2803 Intrebare1: De cand intra in vigoare legea privind taxa de inmatriculare a masinilor mai vechi de 2007? Intrebare2: Un logan inmatriculat prima data in 2006 ... (vezi toată discuția)
Decizie alocare numere de facturi cristian_conea cristian_conea va rog sa ma ajutati cu un model de decizie pt.alocare serii / numere de facturi. (vezi toată discuția)
Dobanda compensatoare la in cheierea leasing-ului ?? Claudiu I Claudiu I Se plateste dobanda compensatoare la incheierea lasing-ului pt o masina din Coreea? Leasing-ul a inceput in 2006 (am numere vechi gen B-123456) , iar acum cand ... (vezi toată discuția)