avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului?

Buna ziua, LA MULTI ANI !
- in dec 2011 m-am angajat cu carte de munca ,in iulie -august 2012 voi naste.
-pot beneficia de indemnizatiea pt. cresterea copilului ? daca nu ,se mai poate face ceva sa intru in drepturi?
Mulumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Nickyta , utilizator 18:57, 31 Ianuarie 2012
Multumesc mult de tot!=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajata vrea sa ramana insarcinata - intrerupere de 2-3 luni Loredana_84 Loredana_84 Avem o angajata care doreste incetarea raportului de munca. Doreste sa ramana insarcinata (inca nu e) si estimeaza ca va avea o intrerupere de vreo 2-3 luni ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatie? danutza2122 danutza2122 Am fost in crestere copil 2 ani,m-am intors la munca si am primit preaviz de 20 zile.M-am angajat la 1 zi dupa ce am terminat preavizul ( am o luna de zile in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil karyna12 karyna12 Buna ziua Am lucrat 5 luni la o firma, (19 iulie - 14 decembrie) dupa care s-a desfiintat postul si am stat acasa pe perioadada preavizului de 20 de ... (vezi toată discuția)