pneagu a scris:
Pentru a beneficia de indemnizatie CCC trebuie sa aveti realizate venituri impozabile pe 12 luni anterioare datei nasterii copilului. Pana in august nu veti face cele 12 luni si nu aveti ce face.
Buna seara,
Va rog sa ma ajutati cu raspunsuri pentru situatia prezentata mai jos, am tot citit pe forum dar nu reusesc sa ma lamuresc.
Lucrez fara intrerupere din anul 1999, daca as schimba locul de munca as mai beneficia de indemnizatia CIC? Cele 12 luni anterioare datei nasterii copilului trebuie sa fie la aceeasi firma? Sau pot fi la `n` firme? Se tolereaza vreo intrerupere intre cele 12 luni? (de.ex: o zi, o saptamana, o luna?) Dar daca demisionez din firma `x` in data de 18 si incep munca la firma `y` din data de 19?
Nu sunt inca insarcinata, dar imi doresc un copil si totusi as vrea sa imi schimb locul de munca si nu stiu cum sa procedez. (nu stiu cand o sa apara bebelusul si nu mi-as dori ca dupa atatia ani de munca neintrerupta sa `o dau in bara` chiar acum)
Pacat ca traim in Romania si trebuie sa ne gandim la bani inainte de toate......
Va multumesc mult!