avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... diplome retinute de patron
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

diplome retinute de patron

buna....numele meu e mariana postolache,am 25 ani si vreau sa ma ajutati cu o problema....acum 4 ani am lukrat la un bar la care am avut multe probleme,multe spargeri,furturi......am rugat-o pe patroana de acolo sa-mi faca carte de munk si i-am dat toate actele care mi le-a cerut.....dupa ce am plecat de acolo ea nu a vrut sa-mi mai dea actele inapoi(diplomele mele de studii-originale).....m-a scos datoare cu 400 lei si imi da actele numai dak ii dau acesti bani......ce as putea sa fac sa le recuperez sau daca nu sa le dau pierdute sau sa le declar nule si sa-mi scot altele de la liceul unde am anvatat eu?astept rasp cu nerabdare.....multumesc.....
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:33, 3 Ianuarie 2012
orice act nu se da originalul , doar copie,
parerea mea ar trebui denuntata undeva dar nu stiu sigur unde
stiu k nu se dau originalele dar mai stiu ca nimeni nu are voie sa-ti retina actele originale indiferent de orice problema ar avea....nici macar politia nu-ti opreste originalele......
Depuneti o plangere penala impotriva acestei patroane ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am si eu nevoie de ajutorul vostru sa fac o intampinare pentru pensie alimentara carmen04 carmen04 acum aproape un an am facut 18 ani si am fost cu tatal meu in instanta pentru continuarea pensie de intretinere insa aceasta a redus pensia la suma de 450 de ... (vezi toată discuția)
Furt calificat sau polititstul vrea sa ma traga artur8411 artur8411 bune seara in primujl rind varog scuzatima daca nu scriu prea corect dar sunt tare stresat problema mea este urmatorul: am avut o masina si am vrut so o vand ... (vezi toată discuția)
Somaj neacordat IoanaS IoanaS Buna ziua. As dori sa va pun cateva intrebari si sa ma lamuriti intr-o problema. La 19 decembrie 2008 firma la care lucrez(lucram) a incheiat contractul ... (vezi toată discuția)