avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pentru plecare franta - concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pentru plecare franta - concediu fara plata

buna ziua am si eu o intrebare,lucrez cu contract de munca perioada nedeterminata as dori sa-mi i-au concediu fara plata pentru a pleca la munca in franta dar angajatorul tate care trimite in franta vrea sa-mi faca carte de munca se poate fara a intrerupe activitatea la societatea unde lucrez asta pentru ca nu mise face contract de munca decit pentru un an si as dori dupa ce mi-se expira contractul sa revin la vechiul loc de munca

Alte discuții în legătură

Pt a lua somaj jax jax Buna ziua. Lucrez de 1 an si 7 luni la o firma am fost angajat din somaj, patronul a beneficiat 12 luni de subventie si trebuia sa ma tina minim 3 ... (vezi toată discuția)
Incetare cim coolgirl2013 coolgirl2013 In scurt timp va trebui sa plec din firma deoarece va reveni o pers cu aceeasi functie cu mine din concediu crestere copil, eu avand contract pe perioada ... (vezi toată discuția)
Crestere copil???? irinaclefter irinaclefter buna ziua. am si eu o intrebare: am o fosta salariata care este in crestere copil de 1 an si 2 luni. azi a venit sa intrerupa suspendarea contractului pentru a ... (vezi toată discuția)