avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sunt administrator de firma srl pot fi concediat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sunt administrator de firma srl pot fi concediat

uitati care a fost treaba un amic de-al meu a avut nevoie de adimistrator pe firma in schimbul serviciului pe care i l-am facut eu mi-a promis ca imi da 1 % din incasarile lui timp de cateva luni am scos acei bani de la el pt ca fara semnatura mea nu putea sa scoata acei bani din banca pe urma el a zis ca nu mai e nevoie de semnatura mea pt a scoate acei bani si ca banii o sa mii primesc la fel timpul a trecut eu nu mi-am mai vazut banii iar acum cand sa ma interesez de firma imi spune ca sunt concediat daca nu e asa ca a inceput sa se balbaie la telefon el fiin asociatul firmei respective ce as putea face pt ami recupera banii pierduti.Din cate am citit pe net si m-am interesat nu e asa usor cu concedierea si as vrea sa-mi dau eu demisia cum as putea proceda va multumesc

Cel mai recent răspuns: rodica_post , utilizator 15:30, 3 Ianuarie 2012
Ca sa afirmati ca aveti calitatea de angajat ca administrator,trebuie sa aveti un Contract de Munca -in primul rand.
Drepturile ce vi se cuvin in calitate de angajat le puteti recupera pe cale juridica in instanta in temeiul dovezilor care le detineti.
Vorbele goale nu se coase la dosar ori promisiuni nejustificate.
Va doresc succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt administrator de firma srl pot fi concediat andrey_bojy andrey_bojy buna ziua am si eu o nelamurire sunt administrator de firma in bulgaria de 8 luni am a vut o intelegere facuta cu firma respectiva imi plateau niste bani lunar ... (vezi toată discuția)
Proba cu martori în instanta AlexandrC AlexandrC Bună ziua. De 2 ani am achiziționat un teren pentru construcție casa. Persoana care ne-a vândut și cu care am interacționat era împuternicit de ... (vezi toată discuția)
Lnselaciune cu un antecontract pauladyana pauladyana Buna ziua, Acum 3 ani am dat un avans de 10 mii de euro pentru un apartament semifinisat in care am mai investit 3000 de euro pentru finisaje. Banii i-am dat ... (vezi toată discuția)