avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit CNSAS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

CNSAS

buna ziua,
cine ma poate ajuta?
am primit o somatie insotita de titlu executoriu, emisa de cnsas if prin care sunt instiintata ca figurez cu datorii din anul 2006, majorari si penalitati in valoare de 1800 lei.Nu inteleg de unde aceste datorii, deoarece lucrez in invatamantul de stat din 1997. Este posibil asa ceva?
va rog sa-mi spuneti ce as putea face.
acum dupa 6 ani?????
se pare ca sunt deja actionata in instanta, dar nu scrie in care instanta, ci doar ca urmeaza sa se ia masuri de executare silita.
Nu inteleg nimic din toate acestea.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 15:32, 3 Ianuarie 2012
Ati avut vreun imobil inchiriat in 2006? Contestati executarea silita. Este posibil sa fi intervenit prescriptia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare executor judecatoresc alexyxy alexyxy Buna ziua,am primit o notificare din partea executorului judecatoresc prin care sunt instiintat de o proprire a veniturilor fara a fi actionat in ... (vezi toată discuția)
Abuzurile firmelor de recuperare creante erminap84 erminap84 In perioada cand toata lumea lua credit cu buletinul, am facut greseala sa iau si eu un credit (2006).Am rambursat rate in perioada 2006-2007, in 2007 am ... (vezi toată discuția)
Somatie de la casa de asigurari de sanatate simion lenuta simion lenuta Buna ziua, asi dori sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema: Am avut un apartament inchiriat din 2006 pana in 2010 pentru o suma de 450 lei/luna, eu ne ... (vezi toată discuția)