avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... somatie de la casa de asigurari de sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

somatie de la casa de asigurari de sanatate

Buna ziua, asi dori sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema:
Am avut un apartament inchiriat din 2006 pana in 2010 pentru o suma de 450 lei/luna, eu ne avand un loc de munca era singurul meu venit, si am primit o instiintare de la casa de asigurari de sanatate in anul 2010 ca am de platit o suma de 1560 lei noi pentru ca nu am fost asigurata in perioada cat am avut apartamentul inchiriat, am fost la casa de asigurari de sanatate am achitat aceasta suma , iar in ianuarie 2012 primesc o somatie cu titlu executoriu ca daca nu platesc suma de 1100 lei zic ei ,,MAJORARI" din 2006 pana in 2010 la suma ce am achitato in 2010, voi fi executat silit.
va rog frumos sa mi spuneti ce sa fac. Va multumesc anticipat.


Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 18:57, 3 Februarie 2012
Trebuie sa platiti daca sunteti convins ca in suma de 1560 lei nu au fost incluse si majorari.
dar se vor mai adauga majorari la majorari?
La noi arice este posibil. Normal ar fi fost sa va spuna in ziua cand ati platit care este suma intreaga datorata, adica debitul plus majorarile.
Majorari la majorari nu se poate.Suma nu se va modifica,daca suma de 1560 lei a stins debitul principal si nu majorari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie cnas trimisa cu intarziere de 6 ani dandra78 dandra78 Buna ziua: Va propun urmatoarea speta: Acum 2 zile am primit de la CNAS, o somatie cum ca in temeiul art.256 alin.2,art.257 alin 2 lit b), c), f) si ... (vezi toată discuția)
Contributie la casa de asigurari de sanatate adi13 adi13 Buna ziua, In octombrie 2008 am emigrat, iar apartamentul proprietate personala l-am inchiriat pe 2 ani. In aceasta perioada am realizat din inchirierea ... (vezi toată discuția)
Debit cass pentru venituri dintr-un contract de inchiriere PintecanLuciana PintecanLuciana Buna ziua Va rog sa imi dati un sfat.Socrul meu este pensionar si a avut un contact de inchiriere care a fost reziliat in anul 2007.In urma cu o saptamana a ... (vezi toată discuția)