Datorita nerespectarii unui contract de prestari servicii, am actionat in instanta firma prestatoare si am obtinut o hotarare definitiva in favoarea mea. In urma anchetei desfasurate, executorul judecatoresc a constatat ca debitorul nu detine bunuri, deci executarea nu a avut loc. Ulterior am consultat un avocat si mi s-a spus ca nu pot sa solicit raspunderea administratorului firmei deoarece suma pe care o solicit este prea mica, existand un cuantum minimal de la care eu, ca persoana fizica, pot face acest lucru. As dori sa stiu daca, in situatia data, am posibilitatea de a-mi recupera paguba. Mentionez ca firma respectiva nu se afla in insolventa. Multumesc.
V-as mai ruga sa-mi spuneti daca, in situatia in care un grup de creditori intrunesc suma de 45.000, acestia pot deschide procedura insolventei? Aceasta suma minima este necesara si in cazul in care creditorul este persoana juridica?
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Cerere insolventa
mihai 34
Buna ziua.
Am o datorie la finante de 16.000 de lei,datorita faptului ca nu m-a platit o firma care intre timp a intrat in insolventa. Nu am posibilitatea ... (vezi toată discuția)