avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... problema cu o firma de rcuperari creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

problema cu o firma de rcuperari creante

Am primit o somatie trimisa de la o Sc cu privire la neplata unei facturi de telefonie mobila .
Datorita faptului ca nu am avut si nu am abonament am sunat la respectivi pt.a afla despre ce este vorba.
Am reusit sa obtin informatia ca am o datorie la defuntul Cosmorom din 2001.
Mentionez ca aceasta companie a incetat sa ofere servicii de fap era in pragul falimentului.
Mentionez ca nu am primit notificare de plata din partea cosmoromului.
Ce pasi sa urmez impotriva celor din Sc de recuperari
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 3 Ianuarie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Alias1 , utilizator 20:21, 3 Ianuarie 2012
dreptul lor la actiune s-a prescris, nu au cum sa va oblige sa platiti acea datorie. nu aveti ce le face decat sa nu-i luati in seama
La Multi Ani!
Va multumesc mult pt.sfat :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii la firma de recuperare albandra albandra Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema. de 3 ani platesc o datoriei la o firma de recuperari , un credit luat de la banca l-=a care ramasesem in urma ... (vezi toată discuția)
Decizie de continuare a procedurii pe cale judecatoreasca bondarrr bondarrr si eu am un contract incheiat in anul 2001 cu firma de telefonie mobila conex pe care din varii motive nu l-am terminat de achitat si tocmai ce am primit da la ... (vezi toată discuția)
Debit cosmorom Buna ziua, In 2001, am facut un abonament la Cosmorom la care am renuntat insa imediat din diverse motive. Nu am folosit niciodata acel abonament, sau cel ... (vezi toată discuția)