avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... schimbare functie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

schimbare functie

pentru schimbare functie in ctc-ist, daca am facut actul aditional la cim si am trecut in act controlor calitate si codul cor corespunzator acestei functii este in regula????

Consider ca daca a trebuit sa modific functia in ctc-ist, mi s-a parut mai corect sa scriu controlor calitate fiind aceasta denumire in codul cor.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters232211 , utilizator 22:59, 3 Ianuarie 2012
Buna seara
Este corecta modificarea facuta prin actul aditional la contractul individual de munca. In codul COR nici nu mai exista denumirea de "ctc-ist",iar ANEXA Ordinului MMFPS nr. 1.832/2011 privind aprobarea Clasificarii ocupatiilor din Romania - nivel de ocupatie (sase caractere), publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 561 din 08/08/2011, precizeaza in
art. 2 (2) ,codurile vechi si cele noi vor fi utilizate in paralel pana la data de 31 decembrie 2011"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De când s-a schimbat codurile cor ? bună ziua ! colegul de ... oanaportar oanaportar de când s-a schimbat Codurile COR ? Bună ziua ! Colegul de la Resurse Umane mi-a arătat un document eliberat de o unitate în care s-a scris că: în ... (vezi toată discuția)
Cod cor Miliana Miliana Buna seara, asi vrea sa aflu cand a fost schimbat codul COR 343103 - asistent manager cu codul 334303. Va multumesc. Iliana (vezi toată discuția)
Cod cor (functie,ocupatie) angi25 angi25 ce cod este pentru functia de presedinte asociatie si administrator in REGES, nu vreau sa gresesc. Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)