avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda rovinieta - autovehicul vandut!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda rovinieta - autovehicul vandut!

Salut! Sunt nou pe forum si as vrea sa ma ajutati intr-o problema!

Vineri, 30.12.2011, am primit o recomandata de la CNADNR in care aveam un PVCC cu seria ___ si Nr. ___/12.12.2011.
"In data de 12.12.2011 ...... Subsemnatul ......., angajat al CNADNR in functie de AGENT CONSTATATOR cu autorizatia de control nr.... a constatat ca la data de 19.06.2011 ora 00.02, locul ......, vehiculul categ A, cu nr de inmatriculare ...... apartinand d-lui - ADICA MIE - avand domiciliul ........, a circulat fara rovinieta valabila. Proba se face cu foto....... !
Fapta savarsita de mina constituie contraventie conform ETC! "

Daca e nevoie scriu tot PVCC-ul... !!!

Acum problema e ca eu vandusem masina in data de 16.06.2011, cu 3 zile inainte de savarsirea contraventiei!

Ce trebuie sa fac? din moment ce mi-a venit mie PVCC-ul dupa 6 luni , tin sa cred ca cel la care am vandut masina nu a trecut-o pe numele lui!As vrea sa rezolv si PVCC-ul si sa pot cumva sa o scot de pe numele meu si de la politie! Astept solutii! Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: alexandruteutisan , utilizator 20:53, 4 Ianuarie 2012
Eu as trimite o adresa catre agentul constatator cu o copie a PV si a Contractului de vanzare-cumparare ... ca sa-l taxeze pe cel care a circulat, nu pe Dvs! Ar fi mai simplu si mai rapid! Sper sa fiti inteles de ... CNADNR! Succes!

PV a ajuns in timp util!
Ultima modificare: Miercuri, 4 Ianuarie 2012
yo3hkw, utilizator
In termen de 15 zile de la data de loare la cunostinta , depuneti contestatie la judecatorie de unde sa intocmit PV . Solicitati anularea PV intru cat d-ra ati vandut masina pe data de ...conform contractului de vinzare nr... din data de.... Numai instanta de judecata pote anula PV . Faceti copii dupa contractu de vanzare . scrieti o cerere catre instanta prin care cereti anularea PV . toate in doua exemplare si o depuneti prin posta in termen de 15 zile de la comunicare , data postei .agentu constatator va fi anuntat de catre instanta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredibil - proces verbal contraventie cnadnr Lylyca Lylyca Bună ziua La aproape 3 ani de la scandalul situațiilor in care agenţii constatatori ai C.N.A.D.N.R. uzează abuziv prevederile O.G. nr. 2/2001, privind ... (vezi toată discuția)
Pvcc pentru rovinieta lenax lenax Am primit prin posta un PVCC pentru rovinieta. Agentul mi-a intocmit acest PVCC numai pe baza fotografiei din care a citit sau a copiat GRESIT numarul de ... (vezi toată discuția)
Proces verba de constatare a contraventiei Angelaangela2015 Angelaangela2015 Buna ziua. Tatăl meu a primit un proces verbal de constatare a contravenției in care scrie asa : Prezentul proces verbal de constatare a ... (vezi toată discuția)