avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarii profesori
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarii profesori

Cum se calculeaza orele suplimentare si prin ce act normativ s-au diminuat salariile cu 25%.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:38, 4 Ianuarie 2012
Cate ore lucrati saptamanal?
12 ore
Legea 118/2010 a reglementat diminuarea salariilor cu 25% ... in sectorul bugetar , puteti vedea Legea nr.233/2011 sau Legea nr.285/2010 pentru orele suplimentare in 2012, respectiv 2011 efectuate in sectorul bugetar... care prevad acelasi lucru:
În anul 2012(2011), munca suplimentară efectuată peste durata normală a timpului de lucru de către personalul din sectorul bugetar încadrat în funcţii de execuţie sau de conducere, precum şi munca prestată în zilele de repaus săptămânal, de sărbători legale şi în
celelalte zile în care, în conformitate cu reglementările în vigoare, nu se lucrează, în cadrul schimbului normal de lucru, se vor compensa numai cu timp liber corespunzător.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare conform noului cod al muncii.... Livia Cosma Livia Cosma Sunt angajat ca sofer la o universitate .Suntem 2 soferi.Numeroasele obligatii de munca,drumuri in tara si strainatate, necesita nenumarate ore ... (vezi toată discuția)
Drepturi asistenti maternali strgr_mariana strgr_mariana as dori sa stiu de ce asistentilor maternali nu li se platesc orele de munca suplimentare , sarbatorile legale precum si concediile de odihna? (vezi toată discuția)
Legea 285/2010 mancipri mancipri Va rog sa imi spuneti daca art.9 al. 1 din legea 285/2010 mai este in vigoare.Daca da, va rog sa imi spuneti cum i-a fost prelungit termenul de aplicabilitate ... (vezi toată discuția)