avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

Va rog sa imi raspundeti la urmatoarea situatie: sint angajat al unei societati comerciale din data de 10.10.2011 in fnctia de director de vanzari. Dupa ce perioada pot beneficia de concediu de odihna? Actualii patroni imi spun ca mai repede de 6 luni de la angajare nu pot beneficia de concediu de odihna. Vreau sa verific informatia. Multumesc anticipat. Cristi
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:01, 4 Ianuarie 2012
CO nu se mai acorda dupa ce ati desfasurat o activitate o anumita perioada de timp ... nu mai exista asa ceva reglementat prin lege ... prin urmare, se poate lua CO si la o lun ade zile dupa angajare, insa CO vi se va acorda proportional cu perioada lucrata..

De asemenea, este posibil sa va luati in avans mai multe zile de CO ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu odihna dupa concediu crestere copil???? Monica H. Monica H. o persoana venita din concediu de crestere copil poate beneficia de concediu de odihna pt perioada lucrata???? (vezi toată discuția)
Concediul de odihna dochiarazvanpetre dochiarazvanpetre Dupa 4 luni de munca am dreptul la concediul de odihna, cum se calculeaza zilele si pot cere acest concediu? (vezi toată discuția)
Concediu de odihna chiar daca a fost in medical? Laura Old Laura Old Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu urmatorul caz: Am o angajata care a a vut concediu medical in perioada 01.06.2008- 31.08.2008 dupa care a ... (vezi toată discuția)